Aktuális

Veszélybe került a keddi vízilabdameccs, Frankfurtban ragadtak a szélvihar miatt a pólósaink

Holnap reggel, nagy kerülővel mehetnek csak a végcél felé.

Frankfurtban rekedt a magyar férfi vízilabda-válogatott, így kérdésessé vált a franciák elleni keddi világliga-selejtező megrendezése – írja a 24.hu.

A portál a vlv.hu-ra hivatkozva azt írja, hogy a Ciara szélvihar a járatkimaradás oka, és Märcz Tamás szövetségi kapitány Európa-bajnok együttese hétfőn kora reggel indult el és a német városba még elért, de nem tudta folytatni az útját.

Az eredeti tervek szerint a csapat Frankfurtból Bordeaux-ba repült volna tovább, ahonnan busszal utazna Limoges-ba, a keddi összecsapás helyszínére, de a járatot törölték.

A válogatott kedden utazhat tovább, de nem Bordeaux-ba, hanem Toulouse-ba, ahonnan mintegy négyórás buszút következik majd. Az edzések, szám szerint kettő, így kiesnek.

Märcz Tamás szeretné valahogy mindenképp lejátszatni a meccset, de a FINA már közölte velük, hogy a helyzetre való tekintettel lehet alternatív időpontja a mérkőzésnek.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top