Aktuális

Trump-pepis galambok lepték el Las Vegas-t

Kiköpött Donald Trump az összes szárnyas.

Make America Great Again-feliratú sapkákat és Donald Trump stílusú hajat ragasztottak galambok fejére Las Vegasban. A galambreptetés valójában egy csoport „légi tiltakozása”a városban tartott demokrata jelöltek politikai vitája miatt a közelgő elnökválasztás kapcsán.

Washington, 2020. január 24. Donald Trump amerikai elnök szünetet tart beszéde közben a Menet az életért nevű, családbarát és abortuszellenes rendezvényen Washingtonban 2020. január 24-én. Az amerikai történelemben elsőként vett részt hivatalban lévő elnök a Menet az életért demonstráción (Fotó: MTI / EPA / Acaba / Pool / Yuri Gripas

Az akciót a hidegháborús korszak Tacana nevű projektje ihlette, mely során apró kamerákkal láttál el a galambokat, hogy kémkedjenek a szovjetek között. A radikális politikai csoport, mely rövidítve a PUTIN nevet viseli, akciójával egyébként nem kifigurázza, hanem éppen támogatja Trump elnököt a közelgő elnökválasztáson – legalábbis állítása szerint, bár a gesztus inkább tűnik gúnynak.

A galambok fejére szempillaragasztóval rögzítették a pepit, ami néhány napig rajtuk is marad. A szervezet elnöke szerint nagy gondot fordítottak arra, hogy a madaraknak semmilyen káruk ne essék, megtisztították őket az utca porától, a rájuk rakódott zsírtól is, és magvakat is adtak nekik.

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top