Aktuális

Egy holttest mellett vásárolhattak szerdán az élelmiszerboltban

Egy középkorú férfi esett össze az üzletben, az üzletvezető azonban nem akarta kiküldeni a vásárlókat.

Egy temesvári Lidl-ben lett rosszul egy 51 éves férfi, aki szívinfarktust kapott és összeesett – írja a Főtér. A lap értesülései szerint a személyzet által kihívott mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Az üzlet vezetői azonban úgy döntöttek, ez még nem kellő indok ahhoz, hogy bezárják a boltot, így a vásárlók úgy válogathattak a polcok között, hogy az üzlet egy részét rendőrségi szalagokkal kerítették el, amíg a hatóságok intézkedtek a holttest elszállításával kapcsolatban. A mentők végül a vevők szeme láttára egy zárt zsákban vitték el a holttestet a helyszínről. 

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A Főtér értesülései szerint a bolt vezetősége rövid közleményt adott ki, amely szerint együttéreznek az elhunyt családjával, a személyzet pedig megtette az elvárhatót, vagyis értesítették a hatóságokat. 

A temesvári Lidl vezetése elnézést kért az ügyfelektől, amiért akaratukon kívül szemtanúi voltak a hatósági intézkedésnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top