Aktuális

Új kistermelői piacnak örülhetnek a budaiak

Ha már hiányzik a nyári káptalantóti piac nyüzsgése és hangulata, ezt imádni fogod.

Március 1-én új piac nyílik egy csodálatos, hatalmas zöld kertben, a 2. kerületben, a Tiliana Food & Design Market. A 3 hektáros kert egyébként egy szállodához tartozik, eddig elsősorban privát vagy céges rendezvényeknek adott helyet.

Ugyancsak a szállodához tartozik egy étterem, amely mindenki számára nyitva áll. Aki itt eszik-iszik, az bármikor használhatja a kertet, ami egy valóságos gyerekparadicsom. Sokan mégsem nem tudnak a létezéséről.

Ennek mostantól vége, ugyanis ez a rendezvény, amit rendszeresre terveznek a szervezők, egy olyan nagyszabású, remek hangulatú, színes, illatos gasztro- és művészeti program lesz, amire feltétlenül érdemes ellátogatni.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: kézműves lekvárok és szörpök, aszalt gyümölcsök, levendulacsodák, ételkülönlegességek, füstölt húsok, mézek, zöldség-gyümölcs, kézműves csokoládék, chutney-k, bőrdíszműves, öko-textil alkotások, táskák, rengetegféle ékszer, csak magyar tervezőktől, dísztárgyak, teák és sütemények.

A szervezők március 1-jén 9-től 14 óráig várják az ínyenceket a Hárshegyi út 1-3-ban.

Kikeletkor piacozni remek móka (A szerző fotója a nagymarosi termelői piacon készült.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top