Aktuális

Megszólalt Süsü hangja, Bodrogi Gyula – „Nem akarom elhinni, hogy meghalt”

Nagy szeretettel emlékszik Csukás Istvánra.

„Nagyon váratlanul ért a halála. Az élet véges, tudja ezt az ember, de amikor bekövetkezik, mégse akarja elhinni” – mondta az AC Newsnak Bodrogi Gyula színművész Csukás István haláláról. 

„Csukás Pisti meselélek volt, egy igazi csuda, mindig mosolygott. Sok-sok gyermekeknek szánt meséje volt, és mindegyik sikeres volt, és a Süsü még ezek közül is kiemelkedett. Olyan jó volt belebújni a bőrébe, olyankor én is mindig újra gyermek voltam. Jól szórakoztunk mindig a tévéfelvételek közben, de akkor még eszünkbe sem jutott, hogy ez mekkora sikertörténet lesz. Engem mai napig sokan megállítanak, hogy megköszönjék Süsüt, pedig én csak a hangomat adtam neki, Csukás Istvánnak köszönhető” – mondta a színész. 

Csukás István, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas költő, író, többek között Süsü, Mirr-Murr, a kandúr, Pom Pom és a Nagy Ho-ho-ho-horgász megálmodója hétfőn hunyt el 83 évesen. 

Halála mindenkit megrendített, ide kattintva elolvashatjátok, hogyan emlékeznek rá a hírességek. 

(Kiemelt kép: MTVA Fotó / Zih Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top