Aktuális

Meztelen fiúkat fotózott egy magyar turista egy dán uszodában

A rendőrök megtalálták a számítógépén a fotókat és videókat.

Letartóztattak egy magyar turistát Dániában, aki titokban meztelen fiúkról készített felvételeket egy népszerű koppenhágai uszoda öltözőjében – vette észre a dán TV2 hírét a Hvg.hu.

A 48 éves férfi múlt szerdán érkezett a dán fővárosba, és a DGI Byen szállodakomplexum uszodájában 5-15 év fiúkat kezdett el filmezni öltözködés közben.

A rendőröket egy szállodai vendég értesítette, miután látta, hogy a férfi meztelen gyerekeket ábrázoló képeket tölt át a számítógépére. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi gépébe egy videókamera és egy USB-pendrive volt dugva, amelyeken meztelen fiúkról és férfiakról találtak képeket.

A magyar férfi elismerte a tettét. Azzal védekezett, hogy megbánta, és nem akarta terjeszteni a felvételeket, idővel törölte volna őket.

Jelenleg előzetes letartóztatásban van. A gyermekpornográfia mellett azzal is vádolják, hogy nyilvános helyen, beleegyezésük nélkül felvételeket készített az emberekről, ami szintén bűncselekmény Dániában.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top