Aktuális

Csaló jósnő vadászik a lottózókra – 5,252 milliárd forint forog kockán

A minden idők legnagyobb ötöslottó-főnyereménye lottólázban tartja az egész országot. Sokan nem bízzák a véletlenre a szelvények kitöltését.

Csalók próbálják megjósolni minden idők legnagyobb ötöslottó főnyereményének számait – számolt be a Tények. Egy magát világhírű látnoknak nevező csaló 9500 forintot kért egy nőtől. Azt ígérte neki, megjósolja a giganyeremény nyertesszámait, s gazdaggá teszi őt.

A formanyomtatványban a jósnő a következőket írta: „Miután 67 embernek már előre jeleztem a nyerőszámokat, már csak önből szeretnék lottónyertest faragni, mielőtt örökre felhagyok ezekkel a jövendölésekkel. A csaló a levélben megindokolja, hogy az egyedülálló, legyőzhetetlen gondokkal, problémákkal küzdő nőkön segít. 

Minden eddigi rekordot megdöntött, 5,252 milliárd forint az ötös lottó várható, e heti főnyereménye, amely szinte a teljes felnőtt lakosság kedvét meghozta a lottózáshoz. 34 hete halmozódik ez az összeg.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI / Mónus Márton 

Olvass még a lottólázról és azokról, akik már nyertek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top