Aktuális

Nem engedték leszállni, szándékosan ráköhögött egy kínai utas a légiutas-kísérőre

A kínai nőt végül a nyakánál fogva teperték le.
koronavírus ellenőrzés repülő kínai

A Thai Airways légiutas-kísérőinek a nyakánál fogva kellett leteperniük azt a kínai nőt, aki megelégelve a hétórás várakozást, szándékosan ráköhögött egyikükre – írja a thai sajtóra hivatkozva a 24.hu. A lap beszámolójából kiderült, hogy az eset március 6-án, a légitársaság Bangkokból Sanghajba tartó járatán történt.

A kínai nő vélhetően azért veszítette el a türelmét, mert a leszállást követően az utasokat több mint hét óráig nem engedték kiszállni az utasszállítóból. A szokatlanul hosszú várakozásra egyébként a légitársaság közleménye szerint azért kerülhetett sor, mert a koronavírus-járvány miatt megszigorították az ellenőrzéseket a Pudang repülőtéren. Az ajtókat emiatt csak azután nyithatták ki, ha az egészségügyi ellenőrzéseket már elvégezték.

Hogy gyorsabban leszállhasson, a kínai nő azt találta ki, hogy ráijeszt a légiutas-kísérőkre, hátha akkor hamarabb kinyitják az ajtót. A terve azonban nem vált be: azon túl, hogy a nyakánál fogva leteperték, kis híján még meg is bilincselték a fedélzeten tartózkodó, maszkot és kesztyűt viselő légiutas-kísérők.

Az esetről a nő egyik utastársa készített videót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top