Aktuális

Koronavírus: megható meglepetés érte a László Kórház munkatársait

Szép gesztussal kedveskedtek a koronavírus-fertőzötteket ellátó orvosoknak, ápolóknak.

„A mai délután nagyon kellemes dolog történt a Szent László Kórházban. Megjelent két fiatal hölgy négy szatyor csoki, üdítő, gyümölcs és egyéb finomságokkal, hogy megköszönjék kedves kollégáim kitartását ebben a nehéz időkben!!!! MI IS NAGYON KÖSZÖNJÜK EZT A SZERETETET!!!!” – osztotta meg a közösségi médiában a kórházban dolgozó Kiss Szilárd.  

Egy életmód-tanácsadó blog pedig a jövő héttől a Szent László Kórház orvosainak és ápolóinak 1 hónapon keresztül 50 adag egész napos ételt fog küldeni az ételkiszállító cégétől. „Most az orvosokon és az ápolókon múlik a jövőnk. Normál esetben is, de most különösen” – indokolta a blogger. 

A napokban arról már beszámoltunk, hogy a kórház kerítésére megható üzenetet függesztettek ki. „Rajtatok az ország szeme, köszönjük, hogy vigyáztok ránk!” felirattal mondtak köszönetet a koronavírus-fertőzötteket ellátó orvosoknak és ápolóknak.

MTVA/Bizományosi: Balaton József

Fotó: MTVA / Bizományosi: Balaton József

A legfrissebb koronavírusos hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top