Aktuális

Nem szólt a kollégáinak az Uzsoki kórház főnővére, hogy koronavírusos, a Facebookon árulta el

Egy Facebook-hozzászólásból tudták meg az Uzsoki Utcai Kórház egyik osztályának dolgozói, hogy a főnővér elkapta a koronavírust.

Bódi Guszti egyik Facebook-bejegyzése alá írt kommentben közölte az Uzsoki Utcai Kórház egyik osztályának a főnővére, hogy elkapta a koronavírust. Kollégáinak erről hivatalosan, a hozzászólása előtt, egyáltalán nem szólt – írja az Index.

Miután ez kiderült, az osztály dolgozói azonnal szóltak az osztályvezetőnek, hogy jelezze az ügyet a kórház vezetőségének. Többen magánúton csináltattak tesztet, de mindenki ugyanúgy bejár dolgozni.

Az Uzsoki Utcai Kórház egyik bejárata a XIV. kerület Róna utca felől (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Az Uzsoki Utcai Kórház egyik bejárata a XIV. kerület Róna utca felől (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Az Uzsoki Utcai Kórház nem erősítette meg az Index értesülését, de nem is cáfolta. Ugyanakkor az érintett osztály dolgozói kaptak egy kör-e-mailt, amely a lap birtokába jutott. Ebben a főigazgató elismeri, hogy a főnővér egy kommentben számolt be a koronavírus-fertőzéséről, amit „felelőtlen” és „nem profi hozzáállásnak” nevezett.

A levél szerint, amint a fertőzés kiderült, a kórház megtett minden szükséges óvintézkedést.

További hírek a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top