Aktuális

Kutyáját védte a villamoson agyonszúrt budapesti férfi

Kutyáját akarta megvédeni a 28-as villamoson utazó férfi, aki szóváltásba keveredett egy háromfős társasággal. Az egyikük kést rántott.

Újabb részletek derültek ki a 28-as villamoson, az Orczy téren halálra szúrt férfi meggyilkolásáról. A Gábor keresztnevű, 25 éves férfi egy barátjával és kutyájával utazott a villamoson, amikor egy háromfős társaság szállt fel.

Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt. Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát – idézte fel a Blikknek a gyilkosság körülményeit az áldozat barátja. – Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni.”

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A rendőrök 23 percen belül elfogták a társaság tagjait: a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV-telepen a 43 éves L. Jánost is, aki a nyomozás szerint leszúrta az áldozatot. Az egyéves pincser kutyát, Pepsit viszont azóta is keresik, az állat annyira megrémült, hogy elszaladt.

Bűnügyi hírek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top