Aktuális

Zavaros a járványhelyzetben a boltok húsvéti nyitvatartása – segítünk eligazodni

A korlátozások és az ünnepnapok együtt kissé zavarossá teszik a boltok ünnepi nyitvatartását. Nyugalom, azért így sem maradunk étel nélkül!

Nagypéntek, húsvétvasárnap és húsvéthétfő munkaszüneti napnak számít, de ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor semmit sem vásárolhatunk. A Ripost számol be arról, hogy a kis éjjel-nappali boltok, a benzinkutak, illetve az ügyeletes patikák ezeken a napokon is nyitva lesznek, de aki a nagyobb bevásárlását szeretné intézni, jobb, ha már ma útra kerekedik, illetve mentőövnek még mindig ott a szombat, amikor például a műszaki és bútorboltok is nyitva tartanak délután háromig, az élelmiszerboltok, a patikák, a dohányboltok és a benzinkutak pedig estig várják a vásárlóikat, persze azzal a kikötéssel, hogy délelőtt kilenc és tizenkettő között csak a 65 év felettieket szolgálják ki, és az embereknek tartaniuk kell a másfél-két méteres távolságot egymástól.

Ennél nagyobb tömegre számítsunk (MTI fotó: Kovács Attila)

Ennél nagyobb tömegre számítsunk (MTI fotó: Kovács Attila)

Áruhiány sehol nem várható, az egyes boltok nyitvatartási idejét pedig érdemes ellenőrizni, mert gyakran akár boltonként változó lehet. A beszámoló szerint sokan akarnak most nagybevásárlást végezni, ezért nagy tömegre számíthatunk.

nlc.kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top