Aktuális

Megfertőződött koronavírussal a közmédia egyik munkatársa

A fertőzöttel kapcsolatba került munkatársakat házi karanténra kötelezték.
Kutatják a fertőzést

Kimutatták a koronavírus-fertőzést az MTVA egyik munkatársánál – tudta meg a 444.hu, a portál a vezérigazgató Papp Dániel munkatársaknak írt levelét is megszerezte.

Papp azt írta, hogy a kolléga utoljára április 5-én volt a Kunigunda úti épületben, nem sokkal később hozzátartozóinál kimutatták a vírust. Ő házi karanténba került, április 17-én pedig tünetei is lettek, az ő tesztje is pozitív. A dolgozó azonnal értesítette az MTVA vezetőségét.

A vele korábban egy légtérben dolgozókat házi karanténra kötelezték, és tesztelik őket.

Az MTVA Kunigunda úti épületében egyébként már az eset előtt minden munkatársnak kötelezővé tették a maszk viselését, és kérték a kollégákat, hogy rendszeresen fertőtlenítsék munkaállomásaikat. Külön megkértek mindenki, hogy akinek közeli családtagja, lakótársa tüneteket mutat, az maradjon otthon.

Több műsor forgatását már március 16-án felfüggesztették, akik tudnak, home office-ban dolgoznak. Az épületben egyébként folyamatosan fertőtlenítenek, és belépéskor maszkot adnak. 

(via)

(Kiemelt kép: Profimedia)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top