Aktuális

A híres Beatles-borítót idézik meg a dorogi rendőrök

A rendőrök a legendás brit zenekar Abbey Road című albumának képét imitálják.

A Dorogi Rendőrkapitányság ünnepélyes keretek között adta át április 28-án a háromdimenziós gyalogos-átkelőhelyet, az alkalomból a rendőrök a Beatles zenekar legendás fotóját imitálták.

A rendőrök a legendás brit zenekar Abbey Road című albumának képét imitálják. Getty Images

A rendőrök a legendás brit zenekar Abbey Road című albumának képét imitálják. Getty Images

A különleges útburkolati jelet egyedi tervek alapján csaknem tíz órán keresztül festették fel az útburkolatra a zebrát, ami a Petőfi Sándor Óvoda és a Dorogi Sportcsarnok között található. A Dorogi Rendőrkapitányságnál egy háromdimenziós ábrát is elkészítettek a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóban.

Az ünnepélyes átadón a rendőrök a legendás brit zenekar Abbey Road című albumának képét imitálják. Egyébként a híressé vált londoni zebrát nemrég festették újra a londoni közterület-fenntartók, mivel a koronavírus-járvány miatt már Angliában is eltűntek az emberek az utcákról. 

Több önkormányzat is érdeklődött a tervek iránt, így lehetséges, hogy hamarosan más településeken is megvalósulhatnak hasonló jelzések, melyek a balesetek megelőzése érdekében készülnek.

(Police.hu)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top