Aktuális

Kedden fontos egészségügyi előírások alkalmazása mellett nyit újra az IKEA

A magyarországi IKEA áruházak keddtől kezdődően minden nap reggel 9 és délután 3 óra között újra várják a vásárlókat.

Új biztonsági előírások bevezetése mellett nyitnak újra a március közepén bezárt hazai IKEA áruházak – adta hírül sajtóközleményben az áruházlánc. Az áruház több pontján kézfertőtlenítőket helyeznek el, és figyelni fognak  kétméteres köztáv betartására, amire hangosbemondó segítségével időről időre a vásárlók figyelmét is felhívják. Tömegjelenetekre se készüljünk az újranyitás alkalmából, az egyes áruházakban tartózkodó vásárlók számát ugyanis 500-ban maximálják, és arra kérik a vásárlókat, hogy az érintésmentes fizetési megoldásokat részesítsék előnyben. A vásárlókat csak abban az esetben engedik be az áruházakba, ha a szájukat és az orrukat is eltakarják.

Fotó: MTVA/Bizományosi - Faludi Imre

Fotó: MTVA/Bizományosi – Faludi Imre

Továbbra is lesz lehetőség az IKEA házhozszállítás kérésére, valamint a Kattints, és vedd át áruházunkban szolgáltatás igénybevételére. A személyre szabott tervezési és tanácsadási szolgáltatás csak online lesz elérhető. Az áruházlánc leszögezte, hogy kiemelt figyelmet fordítanak dolgozóik és vásárlóik biztonságára, ezért fokozottan takarítják majd a vásárlótereket, kiemelt figyelmet fordítva a kasszaterületre és a PIN-terminálokra, a kosarak és bevásárlókocsik fertőtlenítésére, valamint az épületek szellőztetésére.

Még több IKEA az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top