Aktuális

Szombaton bezár az összes IKEA Magyarországon

Március 21-től a járvány megelőzésének érdekében minden magyarországi IKEA áruház bezár. Átmenetileg az online rendelés is szünetel.

Az egészség a legfontosabb, ezért az IKEA a jelenleg kialakult helyzet miatt, megelőzésképp lemondja a 30 éves évforduló megünneplésével kapcsolatos összes nyilvános rendezvényt – olvasható az áruház honlapján. A rendkívüli közleményt azzal folytatják, hogy a koronavírus terjedésének minimalizálása érdekében 

minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztik az áruházi vásárlást 2020. március 21-től kezdődően további értesítésig.

Március 21-től bezárnak az IKEA áruházak

Március 21-től bezárnak az IKEA áruházak

Azt is írják, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt az online rendelés átmenetileg nem elérhető. Amennyiben ez a szolgáltatásuk helyreáll, a kiszállítást el tudják végezni, kivéve az olyan nagy méretű megrendelések esetében, mint a teljes konyhák. Ezeket a budaörsi és soroksári átvevőpontokon lehet majd átvenni.

Legfrissebb hírek a koronavírusról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top