Aktuális

Emésztőaknába esett egy kétéves kisfiú Szegváron

A bajbajutott fiút a tűzoltók emelték ki, és mentőhelikopter vitte kórházba.

Ismeretlen tettes ellen, gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított eljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, miután egy két év körüli kisfiú emésztőaknába esett szerdán Szegváron.

Mentőhelikopter érkezett a fiúért. Képünk illusztráció (Fotó: MTI)

Mentőhelikopter érkezett a fiúért. Képünk illusztráció (Fotó: MTI)

A katasztrófavédelmet a gyermek édesanyja riasztotta. A tűzoltók létrán másztak le a használaton kívüli, 3-4 méter mély aknába, és kiemelték a gyermeket, akit átadtak a mentőszolgálatnak. A délmagyar.hu arról számolt be, hogy a fiút újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba.

A lapnak egy szemtanú arról számolt be, hogy: „Nagyon rendes családról van szó. A fiatal pár 30 év körüli. Két gyermeket nevelnek. A kicsi lányuk talán 6 hónapos, a nagyobb gyermek, a kisfiú, akivel ez a szörnyű baleset történt, 2,5 éves. Beleesett a szikkasztó aknába. Nem tudjuk, hogy történt a baleset. Annyi bizonyos, a fiatalasszony mindig nagyon odafigyelt a gyerekekre. Az apukával együtt nagy szeretetben nevelik a kicsiket.”

nlc.balesetek otthon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top