Aktuális

A házibuli közben kizuhant fiút nem baleset érte, hanem kilökték az apja szerint

Az apa szerint nem volt véletlen baleset, fiát verekedés közben lökték ki az ablakból bedrogozott barátai.

Ahogy azt korábban megírtuk, szombatról vasárnap hajnalra egy I. kerületi, érettségit ünneplő házibuli közben egy második emeleti lakásból a 17 éves kiesett az ablakon. A fiú az intenzív osztályon elhunyt. A fiú apja, Nagy László a Blikknek mondott el további részleteket a tragikus balesetről

17 éves fiú szenvedett balesetet: egy házibuli során zuhant ki az ablakon.

Szörnyű tragédia történt az I. kerületben – Fotó: Pixabay

Az apa a rendőrségen szembesült azzal, hogy a kamasz fia, Ricsi a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán, és a halálba zuhant. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta. Utána a tanúk szerint Ricsi összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétspriccelt, csak néhány barátja maradt vele. De a rendőrséget azért hívták, mert a srácok szétverték a panzió berendezését, írja a lap.

Az apa nem érti, hogyan vették rá a barátai Ricsit a drogozásra, hiszen fia focizik, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára. László szerint előtte sosem próbálta ki a tudatmódosító szereket, sőt megvetette azokat. A karantén alatt ugyan voltak vitáik, de Ricsi rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett srác volt, akinek álmai, céljai voltak. Mint mondja, képtelen elhinni, hogy Ricsi magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

“A nyomozók azt mondták, eddig a fiam három bedrogozott barátját és egy lányt hallgattak ki. Füves cigit szívtak és LSD-t találtak náluk. Némelyik a kihallgatás közben azt sem tudta, hol van” – nyilatkozta a lapnak a férfi.

Még több rejtélyes baleset az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top