Aktuális

Jó erőben lévő, fiatal sportember halt meg a Péterfy kórház pszichiátriájának mosdójában

A fiatalember szeptemberben még félmaratont futott. A család szerint erős nyugtatót kaphatott, toxikológiai vizsgálatot kértek.

Elesett a mosdóban és meghalt egy 22 éves fiatalember december 29-én a Péterfy Kórház-Rendelőintézet, Országos Traumatológiai Intézetben – írja a Magyar Hang. A férfit a pszichiátriai osztályon kezelték.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A lap érdeklődésére Sásdi Antal főigazgató megerősítette a hírt. „Valóban történt halálos kimenetelű baleset pszichiátriánkon, a rendőrségi vizsgálat folyamatban van, annak lezártáig információt nem tudunk adni” – közölte.

A lapot az elhunyt férfi családja arról tájékoztatta, hogy maguk is vizsgálatot kértek, mivel értetlenül állnak azelőtt, hogyan történhetett ilyen tragédia jó erőben lévő, aktív sportoló fiúkkal. A toxikológiai leletekből várnak választ arra, kaphatott-e a fiatalember olyan nyugtatókat, amelyek közrejátszhattak a balesetben, illetve ha kapott, miért engedték, hogy egyedül mozogjon az osztályon.

A fiatal férfi kórházba kerülése előtt, még december elején is aktívan sportolt, szeptember végén félmaratont futott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top