Aktuális

28 fok is lehet a hét elején

Lesz itt még nyár
Jön a meleg

Olyan összevissza időnk volt május első felében: volt meleg „nyarunk” és esős-borult napjaink is. Holnaptól elindulunk a lejtőn felfelé: egyre jobb és jobb idő várható.

Vasárnap még felhős, borult idő várható sokfelé csapadékkal. A délutáni órákra szakadozni kezd a felhőzet és kisüt a nap, amelyet már csak kevés gomolyfelhő zavarhat a Kiderül.hu oldal szerint. Innentől egyre kevesebb helyen, inkább csak a keleti országrészben várható kisebb eső, zápor, zivatar. Lesz szél is: hol enyhébb, hol erősebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 18 és 23 fok között várható, a tartósan borult, csapadékos keleti tájakon ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

Hétfőn komoly javulás köszönt ránk: napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és változó mennyiségű fátyolfelhővel. Csapadék nem valószínű, és a szél is alábbhagy. Nappal 27 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

A melegedés folytatódik kedden is, annak ellenére, hogy lesz egy kis felhősödés is. Az ország déli felén elszórtan, északabbra néhol valószínű kisebb eső, zápor, egy-egy zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top