Aktuális

A zebrán ütötték el a magyar kajakost

Kammerer Zoltán társának, Gál Péternek mindkét válla kificamodott az esés miatt.
A magyar kajakosnak mindkét válla kificamodott az esés miatt.

Gál Péter éppen egy zebrán kocogott át, mikor az eset történt. A borsonline.hu információi szerint a kajakost a külső sávban haladó kocsi elengedte ugyan, de a belsőben közlekedő elütötte. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a gázoló jármű se száguldozott: 40 kilométer/órás sebességgel haladt.

„A zuhanás következtében kificamodott a két vállam, ezért rögzítő kötést viselek” – nyilatkozta Gál Péter a Borsnak, majd hozzátette, a vétkes sofőr egy 21 éves lány volt, aki azonnal a segítségére sietett.

A sportolónak nagy szerencséje volt, a vállficamon kívül csak kisebb horzsolásai vannak, a fejét sem verte be az ütközés során. Ennek ellenére szeptemberig most egyáltalán nem sportolhat, így kérdéses, le kell-e mondania a jövő évi olimpiáról. „Ezen most nem gondolkodom, szeretnék újra egészséges lenni és kajakozni. A motivációm a régi, nem adom fel a harcot” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top