Aktuális

Babakocsis nőre támadt egy férfi Budapesten

A támadásban anya és gyermeke is megsérült.
A támadásban anya és gyermeke is megsérültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. május 21-én, 10 óra 30 perc körül egy férfi kitépte egy babakocsit toló anyuka nyakából a nyakláncát. A támadás Budapesten, a XIX. kerületi Deák Ferenc utcában történt – írja a police.hu.

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy a támadás következtében az anya a babakocsira esett, ami felborult és a kisgyerek kiesett a kocsiból: anya és gyermeke is megsérültek.

A támadó elszaladt, a láncot is eldobta; majd társával kocsival menekültek el a helyszínről. Néhány órával később a két férfi ugyanezzel a módszerrel próbált a Határ úti villamosmegállóban megszerezni egy nyakláncot: egy nő épp a villamosra szállt fel, mikor kitépték a láncát a nyakából.

A nő a támadást követően megnyomta a jármű vészjelzőjét, ezért a villamosvezető és egy utas a segítségére sietett. A támadónak ismét sikerült elfutnia a helyszínről, a megszerzett láncot menekülés közben eldobta, majd társával együtt autóval elhajtottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top