Aktuális

Letartóztatták a nyíregyházi férfit, aki fejbe szúrta az apját

A Keleti pályaudvaron fogták el a rendőrök a férfit, aki megverte, összekötözte és fejbe szúrta az apját. Társát is elkapták.
fejbe szúrta apját letartóztatás

Elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság annak a két férfinak a letartóztatását, akik május 22-én kis híján megölték egyikük édesapját.

A megalapozott gyanú szerint M. László ittasan szóváltásba keveredett az apjával, akit többször megütött ököllel. Miután az idős férfi a földre esett, fia a társával, B. Zsolttal összekötözte a kezeit és a lábait. Ezután M. László egy késsel fejbe szúrta az apját, majd társával távoztak.

A két férfit a rendőrök a Keleti pályaudvaron fogták el, miközben éppen külföldre akartak szökni. Az apa életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Mivel a két gyanúsított esetében fennáll a szökés, az elrejtőzés, az összebeszélés és a befolyásolás veszélye, a bíróság elrendelte letartóztatásukat. Ha bűnösségük bebizonyosodik, akár 10 év szabadságvesztést is kaphatnak.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top