Aktuális

Deák téri késelés: két balhés társaság csapott össze, az egyik áldozat frissen érettségizett

Többségében büntetett előéletű fiatal férfiak, két balhés társaság tagjai csaptak össze péntek hajnalban a Deák téren. Az egyik agyonszúrt fiú most érettségizett.

Hat embert állított elő a rendőrség a péntek hajnali Deák téri késelés ügyében. Közülük egyvalaki volt az, aki az összeszólalkozás közben kést rántott, és a másik társaság két tagját több késszúrással halálra sebezte. A rendőrség péntek délutáni sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az emberöléssel gyanúsított férfi a késelést követően elfutott. A kést eldobta, a rendőrök a Paulay Ede utcában találták meg. A fiatal, alig nagykorú férfit is elfogták később.

A rendőrök elmondták, hogy két, 90 százalékban kábítószerrel visszaélés vagy garázdaság miatt már rendőrségi múlttal rendelkező társaság tagjai kerültek összetűzésbe egymással. A Blikk információi szerint az egyik áldozat frissen érettségizett. A lap úgy tudja, a fiatalok az egyik barátjuk születésnapját ünnepelték a tragédia előtt.

Deák téri késelés, helyszínelők

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Gergő egy nagyon rendes fiú, nem mondom, hogy nem voltak balhéi, de kést soha nem rántott volna. Idén érettségizett, imádta a barátnőjét és a focit. Többet most nem bírok mondani” – mondta a most érettségizett áldozatról a Blikknek egy ismerőse.

Bűnügyi hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top