Aktuális

Betörés közben aludt el, elkapta a rendőrség

Egy berettyóújfalui családi házba tört be egy férfi, azonban a ház átvizsgálása közben elaludt az egyik szobában. Ez lett a veszte.

Még tavaly októberben történt az eset, amikor egy berettyóújfalusi házban tetten érték az elalvó betörőt, és kihívták a rendőrséget a menekülő férfira. Mivel pontos személyleírást tudtak adni róla, a rendőrség hamar rátalált, perceken belül elfogták az elkövetőt – írta meg az esetet a police.hu.

betörő

Betörő akció közben. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A nádudvari férfi a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Beismerte, a házba kora este tört be és a kutatás közben ruhákat és cipőket is talált, amiket lecserélt a sajátjára, így rablás közben teljesen átöltözött. A saját ruhaneműit rakta vissza a szekrénybe. Ezt követően kezdett egy táskába használati tárgyakat (bögre, ágynemű…) gyűjteni, de a keresés közben az egyik szobában elaludt. A 32 éves, bátor betörő reggel ébredt fel, összeszedte a zsákmányát, amivel kiment a kertbe, ahol falatozni kezdett a szőlőből. Itt találkozott a tulajdonos épp megérkező feleségével, akit meglátva azonnal futásnak eredt. A rendőrök egy szomszédos utcában találtak rá a jó idegekkel rendelkező betörőre. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást vele szemben.

Betörők, akik egészen pofátlan dolgokra voltak képesek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top