Aktuális
Szponzorált tartalom

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Ismert tény, hogy a hasi zsírpárnák a testünk legmakacsabb zsírpárnái. Az is tény, hogy még akkor is, amikor a legszigorúbb diétát tartjuk, és rendszeresen tornázunk, a has táján még mindig ottmaradnak a zsírpárnák. Sokan találkoznak ezzel a problémával, de kevesen tudják azt, hogy a tudósok már megtalálták a hasi zsírpárnák eltüntetésének módját.

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Hány cm-nek kell lennie a deréktérfogatnak?

A 180 cm magas férfinál a deréktérfogatnak 90 cm-nek, a 170 cm magas nőknél max. 85 cm-nek kellene lennie. Ez a deréktérfogat véd bennünket az olyan kardiovaszkuláris betegségek kialakulásától, mint pl. a szívmegállás és a magas vérnyomás. Minél nagyobb a deréktérfogat, annál rövidebb a várható élettartam. A tudósok felfedezték, hogy azoknál az embereknél, akiknél a deréktérfogat 15 cm-nél nagyobb a testmagasságuk felénél, átlagosan 2 évvel rövidebb a várható élettartamuk.

>> Kattintson ide, ha zsírpárnája van, és szeretne nyárig változtatni<<

 

Miért olyan nehéz a hasi zsírlerakódásokat eltüntetni?

Az egyik oka, hogy fogyással testszerte egyenletesen veszítjük a zsírt, nem tudunk csak a karokon, combokon vagy a hason lefogyni. A hasi zsírpárnák elveszítése különösen nehéz, mivel a kutatások bebizonyították, hogy a test legnehezebben ezt használja fel energiaként. A kialakulásáért a kortizon hormon a felelős, amelyet a test stressz hatására szabadít fel.

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Élelmiszerek a hasi zsírpárnák képződése ellen

A testmozgás után a hasi zsírpárnák elveszítéséért fontos a fehérjében gazdag élelmiszerek fogyasztása, és el kell kerülni a szénhidrátokat. Fontos még az emésztőrendszer működését elősegítő kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás. Hogy csökkentsük a szervezetben a kortizon szintjét, nagyon fontos a rendszeres és elegendő alvás. Korán kell lefeküdni, és csendes, sötét helyen kell aludni.

>> Kattintson ide, ha zsírpárnája van, és szeretne nyárig változtatni>

 

Amikor nem tűnnek el a zsírpárnák

A gyakorlatban gyakran előfordul, hogy otthon is stresszben vagyunk, ugyanúgy, mint a munkahelyen, éjjelente kevesebbet alszunk. Gyakran nincs időnk a testmozgásra és az egészséges ételek elkészítésére. Ennek eredménye a hasunkon és a csípőnkön felhalmozódó, lerakódó zsírkör. Emellett ha szigorú diétát tartunk, a hasi zsírlerakódások valószínűleg meg fognak maradni. Van valamilyen megoldás arra, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljunk tőlük?A meglepő válasz: igen! Szerencsére manapság a tudomány annyira fejlett, hogy a testünket becsaphatjuk és rákényszeríthetjük, hogy csak egy adott területen kezdje elveszíteni a zsírlerakódásokat. A tudósok kifejlesztettek egy megoldást, amelynek segítségével a makacs hasi zsírlerakódások eltűnnek – ezt a forradalmi BellyStop krém teszi, amely már sokaknak segített a szép hasról szőtt álmaik elérésében.

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Feszes has, mint a fitneszmodelleknél

Ha a derékbősége egyre nagyobb, a növekvő hasa miatt nem fogja tudni felvenni a régi ruháit, és mindennap elégedetlenebb lesz a kinézetével, akkor most van egy jó hírünk Önnek! A derékkörfogat csökkentéséhez nem kell edzőterembe járnia: elegendő, ha a hasára felviszi a BellyStop krémet, amelynek aktív hatóanyagai célzottan olvasztják le a zsírszövetet közvetlenül a hasi területen. Rendszeres használatával a hasa újra lapos és feszes lesz, mintha órákat töltött volna el a konditeremben.

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Hogyan hat a BellyStop krém?

A krém növényi összetevőkből áll, amelyek több szinten fejtik ki a hatásukat: segítenek a bőr alatt felgyülemlett víz eltávolításában, serkentik a zsírok elégetését a hasi régióban és erősítik a bőr kollagén-összetételét, aminek hatására nő a feszessége. A BellyStop krém nem egyszerű krém, hanem úgy fejlesztették ki, hogy célzottan hasson a hasi, csípői és deréktáji zsírpárnák eltűnésére. A hatása lokalizált és fókuszált a has területére. A krém egyik aktív összetevője a Chlorella vulgaris, az egyik legjobb természetes hatóanyag a test formálására. A krémben a Forsoklorin serkenti a hasizmok működését, a koffein gyorsítja a hasi zsírpárnák elégetését.

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Mit fog elérni a BellyStop krém használatával?

A specializált BellyStop krém rendszeres használatával eltüntetheti a helyi hasi és csípőtáji zsírlerakódásokat, és elbúcsúzhat az ún. „tekintélytől”. Már az első tubus BellyStop krém elhasználása után láthatóak lesznek az első eredmények. Ezzel a krémmel stimulálni fogja a hasi zsírok leolvadását, feszesebbé teszi a bőrt és eltünteti a bőr alatt felhalmozódott toxinokat. Az Ön hasa újra olyanná válik, amilyennek mindig is szerette volna látni: lapos és feszes! Emellett csökkenni fog a csípőtérfogata, és örökre búcsút mondhat az unalmas zsírlerakódásoknak ezeken a területeken. Ezért most itt van az ideje, hogy a szabadság előtt széppé tegye a hasát!

Erről a termékről további tudnivalókat a hivatalos magyar weboldalon  olvashat. Csak az nlc olvasóinak ma egy különleges kedvezményt ajánlunk: akciós ár, ingyenes termékek és ingyenes házhoz szállítás minden megrendeléskor!

Zsírpárnákkal küzd? Íme, hogyan tüntetheti el még a nyár előtt! (x)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top