nlc.hu
Aktuális

Felhőbomba

Varázslatos felhőbombát kaptak lencsevégre

A viharos időjárásnak köszönhetően mostanában gyönyörű égi jelenségeknek lehetünk szemtanúi.

Miközben keleten többfelé zivataroktól zengett az ég tegnap a délutáni, kora esti órákban, addig a Dunántúlon csak helyenként fordultak elő záporok. Nem sokkal naplemente előtt egy varázslatos felhő alakult ki Dombóvártól keletre, mely az Időkép radarán is megjelent. A gyönyörű színpompás felhőt Csepregi Csenge elképesztő fotókon örökítette meg.

Felhőbombát fotóztak.

Képünk illusztráció: Unsplash

A fotókon egy ritka természeti jelenség, egy csodálatos gomolyfelhő látható, amely szinte királynőként pompázott a többi felhő között:

☁️Egyetlen felhő is csodákra képes. Dombóvártól keletre alakult ki magányos zápor naplemente előtt, a látványa egészen elképesztő volt. Fotók a cikkben👉https://www.idokep.hu/hirek/felhobomba-a-naplementeben

Közzétette: Időkép – 2020. június 18., csütörtök

Június elején az év első éjszakai világító felhői ejtették ámulatba az embereket. A különleges felhőtípus hazánkban főleg a júniustól augusztusig tartó időszakban figyelhető meg, elsősorban a hajnali, késő esti órákban.

Nézegess fotókat csodás égi jelenségekről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top