nlc.hu
Aktuális
Csak kitalálta saját elrablását egy 15 éves érdi lány

Csak kitalálta saját elrablását egy 15 éves érdi lány

Barátjával töltötte az egész napot, ezért kellett egy hazugság a 15 éves érdi lánynak.

Hétfő délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy elraboltak és megerőszakoltak egy lányt Érden. A police.hu híre szerint a lány állította, hogy aznap reggel fél kilenc körül az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához. Rövid ideig volt eszméleténél, közben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték a járműből, ott találkozott össze barátjával.

Úgy néz ki, nem volt semmilyen fekete Audi. Ez a kép is csak illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Úgy néz ki, nem volt semmilyen fekete Audi. Ez a kép is csak illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A nyomozás elindult, a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték a lányt, látleletek készültek, mintavétel és testszemle zajlott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos egysége igyekezett minél több információt beszerezni. A lány által megnevezett utcák, közterületek térfigyelő kameráinak felvételeit több órára visszamenőleg ellenőrizték, tanúkat kutattak, kihallgatták a bejelentő barátot és a lányt is.

Késő estére kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma. A két, egymással négy napja járó fiatal bevallotta, közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki, az egész napot együtt töltötték. Hogy meséjük még hihetőbb legyen a lány megszaggatta ruháját, összekoszolta magát az úton talált porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tovább vizsgálja a két fiatal vallomásában lévő, az együtt töltött idő körülményeire vonatkozó ellentmondásokat.

Tudj meg többet a hazugságokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top