nlc.hu
Aktuális

Bulizók Londonban a koronavírus után

Három hónap után kinyitottak a kocsmák, elözönlötték az emberek London bulinegyedét

Senki nem foglalkozott a távolságtartással Londonban, miután három hónap kinyitottak a kocsmák.

Három hónap karantén után enyhítették a korlátozásokat Angliában, kinyithattak a pubok, bárok és éttermek, az emberek pedig a hosszú ideig tartó bezártság után először mehettek el szórakozni.

A beszámolók alapján a brit főváros bulinegyedét, a londoni Sohót elözönlötték a bulizók, hatalmas volt a tömeg. Képtelenség volt betartani a biztonságos távolságot, és szinte senki nem viselt maszkot.

Bulizók a londoni Sohóban a karantén feloldása után

Bulizók táncolnak a londoni Soho egyik utcáján 2020. július 4-én, miután Angliában három hónap után újranyitottak a szórakozóhelyek (Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP)

Azt pedig régóta tudjuk, hogy az angolokat nem finomkodnak, ha ivásról és bulizásról van szó. Folyamatosan szóltak a szirénák, rengeteg dolguk volt a rendőröknek, mindenhol fekvő emberek és hányásmaradványok voltak.

Bulizók a londoni Sohóban a karantén feloldása után

Elözönlötték azt utcákat és a szórkozóhelyeket a bulizók Londonban, a rendőrségnek is sok dolga akadt (Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP)

Egyesek úgy írták le a hangulatot, mintha Anglia megnyert volna egy meccset. De ezúttal szó sincs győzelemről, ami elkeserítő.

(Hvg.hu / 444)

Nem csak Londonban tesznek a koronavírusra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top