Aktuális

Fejest ugrott a sekély Balatonba, nyakát törte a 19 éves fiú

Tizenéves fiatalok a vakációjukat töltötték a Balatonon, egyikük azonban tragikus körülmények között életét vesztette. A fiúnak már csak a holttestét találták meg.
Balaton

Sikoltoztak és ordítoztak azok a fiatalok, akiknek meghalt a 19 éves barátjuk, miután fejest ugrott a siófoki strandon a sekély Balatonba, ott ahol a víz csak félméteres volt – számolt be a Tények. Sokáig nem találták a fiút, akit a társaság és több fürdőző is azonnal keresni kezdett. Sokáig nem tudták, mi történhetett vele, csak azt látták, hogy elnyelte a víz.

A keresésbe a vízirendőrök és a fürdőzők is bekapcsolódtak; láncban mentek végig a vízben. Végül egy fiatal lány lábába akadt bele a fiú holtteste.

A szerencsétlenül járt fiatal azonnal kitörte a nyakát és megfulladt. Azt a barátai sem értették, miért ugrott bele az 50 centiméteres vízbe, miközben figyelmeztető tábla is mutatja, hogy azon a részen fejest ugrani tilos.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Mohai Balázs 

Olvass még a Balatonról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top