Aktuális

Négyen is voltak a kórteremben, amikor megtörtént a nemi erőszak a sátoraljaújhelyi kórházban

A gyanúsítottal együtt két ápoló és két beteg is volt abban a kórteremben, ahová a mikóházi férfi állítólag beosont, és megerőszakolta az egyik ott fekvő beteget.

A kiszolgáltatott beteg arra ébredt fel, hogy a gyanúsított Sz.I. (53) a nyakába liheg. A férfi előzetes letartóztatását a teremben lévő másik ápoló és a szintén ott tartózkodó másik beteg vallomása tette lehetővé.

Egy nem túl barátságos kinézetű kórterem. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Egy nem túl barátságos kinézetű kórterem. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A Blikk ellátogatott a férfi a gyanúsított férfi lakhelyére, a borsodi Mikóházára, ahol még az ápoló feleségével is találkoztak, aki csak annyit mondott nekik, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. A falubéliek elmondták a férfiról, hogy Szabolcs megyéből költözött Mikóházára, nagy dumájú figura, aki teljesen ártalmatlannak tűnt. A lapnak Ilona néni, az ápoló közvetlen szomszédja elmondta, hogy a gyanúsított mennyire rendes, udvarias ember, sőt még jóképű is. Bezzeg neki nem udvarolt soha, pedig jólesett volna számára.

A kórházakban sajnos nem először esett meg hasonló botrány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top