Aktuális

Dudálása miatt támadt egy agresszív autós a másikra, a fedélzeti kamerát is ki akarta tépni

Őrjöngött, veréssel fenyegetőzött egy autós azért, mert miután szabálytalankodott, a mögötte haladó sofőr rádudált.
dudál

A luxusautó vezetője átment a záróvonalon egy kereszteződés után, ezért dudált rá a másik autós. Ettől annyira ideges lett, hogy követni kezdte a másik autóst. Többször büntetőfékezett előtte Székesfehérvár legforgalmasabb utcáin, végül egy váratlan pillanatban hirtelen megállt az út közepén, kiszállt és trágárul fenyegette a másik sofőrt – számolt be a Tények.

Minderről felvétel is készült, melyet a Budapesti Autósok Közössége posztolt a következő megjegyzéssel: “6 percig emberkedett, majd ki akarta tépni a kamerát és fenyegetőzött”.

A Tényeknek nyilatkozó vezetéstechnikai szakértő szerint a férfi nem csak akkor szegte meg a KRESZ szabályait, amikor átment a záróvonalon. “Amikor tudatosult benne, hogy felvette a kamera, akkor megpróbálta a kamera felvételét megszerezni. Úgy gondolom, ez többszörösen, akár egy önbíráskodás, vagy akár egy, szintén a közúti forgalom veszélyeztetése, hogy olyan helyen előzött, úgy előzött” – mondta Csörgő László.

Az agresszív sofőr a sokkoló jelenet után beült a kocsijába és egyszerűen elhajtott a helyszínről. 

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még szabálytalankodó sofőr az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top