Aktuális

Már a negyedik vízilabdacsapatnál találtak koronavírusost

Az FTC, az Eger és a Debrecen után immár az UVSE csapatánál is jelentettek koronavírus-fertőzést.
vízilabda

Az UVSE vízilabdacsapatánál a koronavírus-tesztelés során 3 játékos pozitív mintát produkált. A klub közösségi oldalának tájékoztatása alapján a játékosok és a szakmai stáb tagjai pénteken estek át a tesztelésen, közülük 3 eredménye lett pozitív. A második vizsgálatot szerdán végzik el a SOTE Klinikáján. Az együttes erre az időszakra esedékes edzéseit és edzőtáborát lemondta, a játékosok pedig a karanténban megszokott szárazföldi edzéseket végzik majd el.

Mint az MTI megjegyzi, az UVSE legutóbb szerdán, a Magyar Kupa Margitszigeten zajló végjátékában játszott a Szentessel a 9-12. helyért – és szenvedett 10-6-os vereséget -, ám a rendhagyó, többfordulós nyári kupasorozat nem sikerült befejezni, mert a címvédő FTC-Telekom Waterpolo gárdájánál 4 játékos mintája lett pozitív. Ezért szerdán az esti elődöntőket, valamint az MK csütörtöki helyosztóit elhalasztották.

Az FTC után szombaton az Eger és a Debrecen klubja jelentett be fertőzést: mindkét egyesület férfi vízilabdacsapatában 1-1 fertőzöttet találtak. Az UVSE immár a negyedik klub a sorban, ahonnan koronavírus-fertőzést jelentettek.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Szigetváry Zsolt

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top