Aktuális

Filmbe illő rablás után azonnal léptek a rendőrök

A rablók lövöldözni is elkezdtek, de hamar elfogták őket.

Két budapesti férfit fogtak el a rendőrök egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, emődi rablás elkövetése miatt. A gyanúsítottak csütörtök hajnalban símaszkban megjelentek egy emődi telephelyen, ahol egy ott rakodó férfit bezártak gépkocsija rakterébe.

A sértettnek sikerült kiszabadulni az autóból, ekkor a támadók egyike megütötte, míg társa értékek után kutatott. A rablók magukhoz vettek másfél millió forint készpénzt és a sértett személyes iratait, majd menekülni próbáltak, ám a sértett követte őket.

A gyanúsítottak az őket követő férfit könnyfakasztó anyaggal fújták le, valamint több alkalommal a náluk lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával rálőttek. A megtámadott  férfi nem sérült meg. A bejelentést követően az Emődi Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre indultak, és tíz percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A gyors intézkedésnek köszönhetően az elrabolt pénzösszeget a rendőrök hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottakat, indítványozták a letartóztatásukat.

fegyveres rablás

A lefoglalt fegyverek (Forrás: police.hu)

Bűnügyi híreink:

(police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top