Aktuális

Elfoglalták a parkolóhelyét, lövöldözni kezdett

Nekünk is megfordult már a fejünkben, de van, aki cselekedett.

A rendőrség ügyeletére vasárnap délután fél 4 körül érkezett bejelentés, hogy Budapest 10. kerületében, a Gyakorló utcában több lövést hallottak. A járőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogták azt a budapesti férfit, aki gáz- és riasztófegyverével több lövést adott le a levegőbe.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 37 éves I. Károly a lakása előtti parkolóban először üvöltözött, mert sérelmezte, hogy valaki beállt a parkolóhelyére, majd berohant a házba és magához vette fegyverét. Ezután az utcára rohant és többször a levegőbe lőtt. Az esetet a társasház egyik lakója is látta, aki próbálta nyugtatni a férfit, de I. Károly a pisztolyát először szomszédjára szegezte, majd a férfit pólójánál fogva megragadta és ellökte. A 72 éves férfi az esés következtében beütötte a fejét a járdaszegélybe.

A járőrök I. Károlyt előállították, az engedéllyel tartott gáz- és riasztófegyverét lefoglalták. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi szomszédja az esés következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. 

(police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top