nlc.hu
Aktuális

Bosszút áltak a dühös sofőrön a parkolóban

Furfangos bosszút álltak a dühös sofőrön a parkolóhelyért folyó harcban

Egy nő nagyon felhúzta magát, mert nem tudott beállni egy parkolóhelyre. Ezért elállta a másik autó útját, de ő húzta a rövidebbet.
Egy piros autó a parkolási nézeteltérés során

Vicces bosszút álltak egy dühös autóson, aki azon akadt ki, hogy nem ő szerzett meg egy parkolóhelyet.

Az esetről készült videót a @karenvspublic nevű TikTok-oldalon osztották meg „parkolóháború” felirattal. A felvételen egy dühös nő látható egy piros autó volánja mögött, aki azon húzta fel magát, hogy mások hamarabb beálltak az általa is kiszemelt parkolóhelyre. Ez persze másokkal is megesik, hiszen évente egy napot töltünk parkolóhely-kereséssel.

A nő viszont úgy begőzölt, hogy úgy döntött, elállja a másik autós útját, és idegesítően dudál mindaddig, amíg a pár a Starbucksban van. Miután visszatértek, furfangos dolgot találtak ki a nő megleckéztetésére: úgy tettek, mintha kiállnának a parkolóhelyről, de pár méter után visszagurultak a helyre, a nő pedig nem tudott beállni oda.

Ez persze csak olaj volt a tűzre, a nő még dühösebb lett, és megint ráfeküdt a dudára. Bár az nem derült ki, hogy mi lett a sztori vége, a kommentelők nem győzték dicsérni a párt, hogy milyen tökéletes módon móresre tanították a nőt.

Még jó, hogy nem lett súlyosabb vége az incidensnek, korábban ugyanis előfordult olyan, hogy valakinek elfoglalták a parkolóhelyét Budapesten, és lövöldözni kezdett.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/karenvspublic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top