nlc.hu
Aktuális
Házi karantén

Szólt, hogy túl későn zavarják, kapott egy öklöst a rendőrtől – állítja a karanténban lévő férfi

A férfi szerint azért kapott ütést, mert keresetlen szavakkal kritizálta a rendőröket akik hajnalban és késő este is kijöttek a házhoz ellenőrizni.

Ököllel állon ütötte a rendőr, aki a házi karantént ellenőrizte – ezt állítja egy ajkai férfi az RTL Híradónak.

Vita lett a házi karanténban lévő férfi és a rendőr között.

A férfi azt állítja, egy öklöst kapott a rendőrtől. Fotó: RTL Híradó

Noszlopi Zoltán kéthetes házi karanténba vonult, mert családi okból nemrég Szerbiában járt. A rendőrök ezért naponta ellenőrzik, otthon van-e. Állítása szerint múlt pénteken a kertben ütötte meg egy rendőr, miután összekülönböztek, mivel a férfi sérelmezte, hogy este 10-kor zargatják, előző nap pedig hajnalban jöttek ellenőrizni.

Keresetlen szavai nem tetszettek a rendőrnek, aki adott neki egy öklöst a kapun belül. A férfi védekezésképpen megpróbálta becsukni a kaput, de a rendőr leütötte azt a helyéről. Erre Zoltán hívta a 112-öt, de a rendőr utána ment a házba, és közölte, hogy előállítják. Noszlopi szerint nem hallgatták ki a rendőrkapitányságon.

A rendőrség szerint viszont nem vertek meg senkit. Csak előállították a férfit, amiért nem volt hajlandó igazolni magát. A két fél kölcsönösen feljelenti egymást.

Egyéb kellemetlen karantén-sztorik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top