Aktuális

Kutyapórázzal fojtogatta barátnőjét egy nagykanizsai férfi

A férfi képtelen volt kezelni féltékenységét, ezért megverte a nőt és fojtogatta.

Letartóztatták azt a 35 éves nagykanizsai férfit, akit a gyanú szerint megverte és kutyapórázzal fojtogatta 18 évnél is fiatalabb barátnőjét.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

Az előzményekről szombaton a Zalai Hírlap számolt be a Zala Megyei Főügyészség tájékoztatása nyomán. Eszerint a 35 éves nagykanizsai férfi áprilisában került közelebbi kapcsolatba a fiatalkorú lánnyal, aki hozzá is költözött. Október 4-én a lány a barátnőjével autóval indult a városba, ami haragot váltott ki a férfinál, ezért utánuk eredt, majd autójukat a Zrínyi utcában megállásra kényszerítette.
    
A férfi a lányt a hajánál fogva kirángatta a kocsiból, majd az albérletébe hurcolta, ott lemeztelenítette és bántalmazta, azzal gyanúsítva, hogy megcsalja őt. A férfi másnap sem engedte szabadon a lányt, akit újra megvert, a nyakára pedig kutyanyakörvet csatolt, azzal fojtogatta.
    
Végül a lány délután értesíteni tudta az anyját, aki érte ment. A lány pórázzal a nyakán távozott a lakásból, állapota miatt kórházba került, miután a testszerte elszenvedett zúzódások mellett az orrcsontja is eltörött.
    
A korábban többször büntetett férfi elmenekült a lakásból,  a rendőrök kedden fogták el egy emeletes ház tetején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top