nlc.hu
Aktuális

Holttestet találtak a Duna paksi szakaszán

Ismeretlen női holttestet találtak a Duna paksi szakaszán

Egy 30-40 év körüli nő holttestére bukkantak a Duna paksi szakaszán, a rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításban.

Egy ismeretlen nő holttestére bukkantak október 6-án a Duna paksi szakaszán. Az elhunytnál semmilyen azonosításra alkalmas irat nem volt.

A paksi rendőrök ismeretlen személy rendkívüli halála miatt nyomoznak, és a lakosság segítségét kérik, hogy be tudják azonosítani a nőt. Egy rajzot is közöltek a nőről:

Ismeretlen női holttestet találtak a Duna paksi szakaszán

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításban (Fotó: Police.hu)

Az elhunyt körülbelül 160-170 centiméter magas, 30-40 év közötti, barna hajú, barna szemű, talphossza 22 cm, mely 36-37-es méretű lábbelinek felel meg.

Fekete fűzős cipőt, fekete nadrágot, fekete színű kabátot, barna színű pulóvert, bézs színű gombos blúzt, fehér színű alsóneműt és trikót, valamint füleiben egy pár aranyszínű, kék köves fülbevalót viselt.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképek alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja a Paksi Rendőrkapitányságot a 06-75-510-640-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top