Aktuális

Vérfagyasztó: a többsávos út közepén pisiltette a gyerekét az anyuka

Döbbenetes felvétlet készített egy autós a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton.

A felelőtlenség és a nemtörődömség iskolapéldáját mutatta be az az anya, akiről egy másik autós készített videofelvételt, amint a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út középső sávjában egyszerűen megállt vészvillogóval, hogy ott a helyszínen intézze el alig páréves gyereke sürgős dolgát – számolt be a hajmeresztő esetről a Tények.hu.

A videót a másik sofőr a Budapesti autósok közössége Facebook-oldalra töltötte fel. Az illető a Tényeknek nyilatkozva elmondta, először azt hitte, rosszul lett a sofőr,mert csak annyit látott, hogy villog az elakadásjelző és a sofőr a hátsó kerék fölött görnyedve áll. Azt gondolta, esetleg hirtelen hányinger tört rá a szabálytalanul megálló autósra, aztán vette észre, hogy egy körülbelül két év körüli kisgyereket pisiltet a gondatlan anya. 

A szemtanú szerint az illető autóst az sem zavarta, hogy közben két oldalról kerülgette a többi jármű, amelynek vezetői érthető módon dudáltak a veszélyes szituáció láttán. A videót készítő autós szerint azonban láthatóan a felelőtlen anya volt felháborodva a többi autós türelmetlensége miatt. 

A gyorsforgalmi út jelentős részén egyébként 70 km/h a megengedett sebesség, ilyenkor egy autó közel húsz métert tesz meg másodpercenként, azaz a sofőröknek nagyon kevés ideje van egy hasonló veszélyes helyzetet lereagálni.

További cikkeink a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban:

Gyereke életét kockáztatta a gyorsforgalmi úton megálló anya

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top