nlc.hu
Aktuális

Putyin titkolt szerelemgyereke

17 éves Putyin titkolt szerelemgyereke egy orosz híroldal szerint

Az anyját gazdaggá tette, a lányt titkolja az orosz elnök, a fizikai hasonlóság pedig "feltűnő" az orosz híroldal szerint.
Vlagyimir Putyin

Putyin házasemberként ismerkedett meg a kilencvenes években a fiatal szentpétervári Szvetlana Krivonogihhal, akitől később lánya is született. Utóbbi most 17 éves – írja a Blikk a Proekt orosz híroldalra hivatkozva. A nő akkoriban szerény körülmények közt élt, takarítónőként is dolgozott, Putyint azonban már az ezredforduló előtt kísérgette külföldi útjaira. A titkosszolgálat fejéből 2000-ben elnök lett, de a viszony megmaradt, annyira, hogy Putyin gazdag környékre költöztette Szvetlanát, akitől 2003-ban lánya is született. A gyermek, Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogih kilétét azóta is titkolják, bár a portál most állítja: rátalált.

Az anya azóta százmilliós vagyon felett rendelkezik, jachtja van a Ladoga-tónál, részesedése van egy orosz bankban és egy erotikus klub tulajdonosa is. A lányról nem közöltek fotót, egyrészt fiatalkorú, másrészt nem is ő a történet főszereplője – írják. A hasonlóság mindenesetre feltűnő.  A kapcsolat azóta véget ért a lány anyjával, ahogy a feleségétől is elvált az elnök, mikor megismerkedett Alina Kabajeva tornásszal.

Amikor megkérdezték, ismerte-e Putyin Szvetlena Krivonogih-t, az elnök szóvivője azt mondta, sosem hallotta (mármint a szóvivő) ezt a nevet; magára a kérdésre nem válaszolt.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Klimentyev

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top