nlc.hu
Aktuális

Szél Bernadett: Ez konkrétan pedofília

Bayer Zsolt egy régi „homokos harcostársukról” beszélt, aki Thaiföldre járt, mert ott “kisfiúk is vannak” – Szél Bernadett feljelentést tesz

A képviselőnő azért fordulna a hatóságokhoz, mert szerinte Bayer „konkrétan pedofíliáról” beszélt.

Kedden elárasztotta a hírfolyamot Szájer József neve. Aki nem ismerné a történetet, röviden összefoglaljuk: múlt pénteken a belga rendőrök egy illegálisan megrendezett szexpartihoz vonultak ki, ahonnan a magyar politikus az ereszen át próbált menekülni, hátizsákjában pedig kábítószert találtak, amelyről azt állította, hogy nem az övé. Szájer József még hétvégén lemondott európai parlamenti mandátumáról, szerdán pedig kilépett a Fideszből is, amelynek egykor alapítója volt. 

A Szájer-ügyet és ennek a Fideszre gyakorolt hatását elemezték csütörtökön Bayer Zsolt Háttérkép című műsorában a Hír TV-ben, amiről a 24.hu készített levonatot. Megemlítik, hogy Bayer elmesélte, miszerint egy régi barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta neki, hogy „homokos”, később pedig azt, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Nevet nem említett, és azt sem, hogy miért most beszél erről először. Erre kapta fel a fejét Szél Bernadett független parlamenti képviselő, aki ismeretlen tettes ellen tenne feljelentést. Ezt az alábbi Facebook-posztban jelezte: 

Ez konkrétan pedofília és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek...

Közzétette: Szél Bernadett – 2020. december 4., péntek

 

A Fidesz embere, Kaleta Gábor pedofilügyétől nyáron hangos volt a sajtó, mi is foglalkoztunk vele. Kaletát, mint egykori perui nagykövetet egy nemzetközi pedofilháló leleplezése során tartóztatták le, de a kormány hazahozta, itthon pedig a peruihoz képest nevetségesnek tűnő büntetést kapott: 

Fotó: Szél Bernadett Facebook

Fotó: Szél Bernadett / Facebook

Frissítés: A Pesti Srácok tudni véli, hogy Bayer Zsolt  egy korábban Magyar Nemzetnél, ma a Magyar Hangnál dolgozó újságíróról beszélt, vagyis egykori kollégájáról, aki a G-nap idején (Orbán Viktor és Simicska Lajos összekülönbözésekor) „átállt”. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top