nlc.hu
Aktuális

Van telitalálat az Ötöslottón

Elvitték az ötöslottó 4 milliárdos főnyereményét

Szombat este valaki közel négy milliárd forinttal gazdagodott.
Közel 72 milliárd forintot nyertek a karácsonyi lottón egy spanyol cég dolgozói

2, 19, 27, 29, 86: ezek azok a nyerőszámok, amik szombat este valakinek közel 4 milliárdot hoztak a konyhára. Mint kiderült ugyanis, az 51. játékhéten egyvalaki megnyerte az Ötöslottó immár 21. hete halmozódó nyereményét. A szerencsésnek holnaptól 90 napja van arra, hogy jelentkezzen a nem akármilyen összegért a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Érdekes tény, hogy az ilyen nagy összegű nyeremények esetére (egész pontosan a 100 millió forintot meghaladóknak) a társaság külön telefonszámot tart fenn, amin keresztül a társaság feddhetetlen munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, valóban a nyertes van a vonal másik végén.

A személyes találkozásra – a legszigorúbb protokollok mellett – csak ezután kerül sor. Amennyiben az eredeti szelvény érvényessége bizonyítást nyer, megkezdődhet a kifizetési eljárás, ami Magyarországon mindig banki átutalással történik.

Olvass még többet az ötöslottóról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top