nlc.hu
Aktuális

Illegális rave parti Manchesterben

Illegális technópartit szerveztek, majdnem egy milliójukba került

Két kamaszfiú csődített össze száz embert, fejenként ezer fontos bírságot kaptak.

Hatalmas karácsonyi ravebulit szervezett két manchesteri kamasz. Legalábbis a koronavírus miatti lezárásokhoz képest nagy: száz ember bulizott egy társasháznál, mindenki szeme láttára. Nem tudni, pontosan mi volt a terv és hogy képzelték, hogy megúszhatják, mindenesetre a lakók kihívták a rendőröket, akik azonnal feloszlatták a bulit és ezer-ezer fontra (több mint 800 ezer forintra) megbírságolták a szervezőket, egy 17 és egy 18 éves fiót – írja a 444.hu. Egy 27 éves felnőttet le is tartóztattak, a dj-pultot és a hangosítást is elvitték.

Tribal Gathering Warehouse Party, Manchester, 2003

Tribal Gathering Warehouse Party, Manchester, 2003 (fotó: PYMCA/Universal Images Group via Getty Images)

A manchesteri rendőrfőnök felháborodottan nyilatkozott az esetről, szerinte “a manchesteriek többsége rettentően nehéz áldozatokat hozott a karácsonyi időszakban és betartotta a szabályokat, de az emberek egy kisebb csoportja, aki ilyen eseményeken vesz részt, kockáztazja az eredményességét ennek a kemény munkának, amit a többiek elvégeztek“.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top