nlc.hu
Aktuális

Visszaadták a lopott autót a tolvajok

„Nekünk is van szívünk” – bocsánatkérő cetlivel adták vissza a tolvajok a mozgáskorlátozott nő autóját

Néhány nap elteltével visszakapta az ellopott autóját egy mozgáskorlátozott olasz nő, a tolvajok még egy bocsánatkérő üzenetet is írtak.
Autótolvaj

Visszaadták az ellopott autót a tolvajok, miután kiderült, hogy a kocsi egy mozgáskorlátozott nőé volt, írja a Telex a La Repubblica nyomán.

A Fiat Doblo a dél-olaszországi Bari egyik kórháza mellől tűnt el szerdán. Amikor megtalálták, ez az üzenet volt a szélvédőjén:

Elnézést kérünk, nem tudtunk az állapotáról, nekünk is van szívünk. Bocsánat még egyszer, a tolvajok.

Az 56 éves Maria Elena Barile Damiani szklerózis multiplexben szenved, autó nélkül nem tud elmenni az orvosi vizsgálatokra.

Miután a kocsi eltűnt, a nő lánya felhívást tett közzé a közösségi oldalakon. Rengetegen osztották meg a posztot, és sok felajánlás is érkezett. Valószínűleg ez a bejegyzés jutott el a tolvajokhoz is.

Bár az autót visszavitték a tolvajok, a lopás során tönkretették az indítókábeleket, ezért a kocsit hétfőn szerelőhöz kellett vinni. Azt nem tudni, hogy a kárt megtérítették-e a vajszívű tolvajok.

(Kiemelt kép: Pixabay/TheDigitalWay)

Autólopások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top