nlc.hu
Aktuális

Nyilatkozott a HÉV-en megtámadott nő

Megszólalt a gödöllői HÉV-en megtámadott áldozat

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri, hogy megtalálják a gödöllői HÉV-en erőszakolni próbáló férfit. Az áldozat, Piroska azt mondta: eltörte az orrát és a fogát is letörte a brutális támadó.
H8-as gödöllői hév

A támadás január 19-én délután történt a gödöllői HÉV-vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán. A szerelvény 3. kocsijában egyedül utazó 47 éves nővel szemben leült egy általa nem ismert férfi, aki felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.

A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, azt meg is kapta, a férfi azonban nem tágított. Többször megrúgta, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban.

A megtámadott Piroska a Borsnak nyilatkozott az átélt borzalmakról: „Váratlanul odajött hozzám és leült velem szemben. Rám nézett és azt mondta, toljam le a nadrágomat. Odaadtam neki a kezemben lévő telefonomat, abban a reményben, hogy békén hagy… Ültem, próbáltam védekezni, de így is eltörte az orromat, fogamból is kirúgott egy darabot. Azt hajtogatta, ne visítsak, mert előveszi a kést és elvágja vele a torkomat.”

A férfi felkutatására tízfős nyomozócsoport alakult.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a támadóval vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó szám valamelyikén.

(via)

(Kiemelt kép: MTVA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top