nlc.hu
Aktuális

Erőszakoló a gödöllői HÉV-en

Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

A gödöllői HÉV-en utazó nő ellenállt a férfinek, aki meg akarta erőszakolni, ezután a támadó betörte az orrát.
H8-as gödöllői hév

„Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték” – írta egy gödöllői közétkeztetési cég a hivatalos Facebook-oldalán kedden.

Mint írták, azért hozták nyilvánosságra a hírt, hogy figyelmeztessék az embereket, mert reggelente sokan utaznak a gödöllői HÉV-en egyedül is. Azt is írták, hogy aki bármit látott, jelentkezzen a Gödöllői Rendőrkapitányságon.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Telexszel közölte: a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz, felszólította, hogy vegye le a nadrágját, mert közösülni akar vele”. Miután a nő ellenállt, a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, az Erzsébet Park irányába elmenekült. A nő a támadás során súlyos orrcsonttörést szenvedett.

A támadót kedden délután még keresték, a rendőrség szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top