nlc.hu
Aktuális

Szélsőjobbos képviselőjelölt lett az egykori melegpornós

Melegpornósként az év férfiszínésze lett, most szélsőjobboldali képviselőjelöltként a pornófilmek ellen kampányol Skóciában

Philipp Tanzert korábban a felnőttfilmes iparban Logan McRee művésznéven ismerték. Most a Skót Család Pártjának szélsőjobboldali képviselőjelöltjeként szembemegy mindazzal, amit régebben képviselt.

A magyar politikában is láthatunk időnként nagy pálfordulásokat, de akkorát azért mégsem, mint amekkorát Philipp Tanzernek sikerült végrehajtania. A régi szakmájában Mr. Bőr becenévre hallgató Tanzer Németországban született és pornós karrierje is leginkább oda kötötte, de 2011-ben hátat fordított hazájának és Skóciába költözött. Ott ismerkedett meg a barátnőjével, akivel már az esküvőt tervezgetik. A nyilatkozatai alapján magára már nem melegként, hanem biszexuálisként tekint – írja a 24.hu.

Philipp Tanzer, az egykori melegpornós (fotó: Philipp Tanzer Instagram oldala)

Philipp Tanzer, az egykori melegpornós (fotó: Philipp Tanzer Instagram oldala)

Skóciában a parlamenti választások májusban lesznek, a mostanában tűzoltóként dolgozó Philipp Tanzer pedig a Skót Család Pártjának színeiben parlamenti képviselő szeretne lenni, és annak rendje és módja szerint el is kezdett kampányolni a pornófilmek ellen. Emberünk nemcsak a pornótól félti a gyerekeket, hanem a szexuális kisebbségekkel elfogadóan bánó légkörről is az iskolákban. Azt vallja, hogy 32 évesen belekényszerítették, hogy felvállaljon egy olyan szexuális identitást, amit nem vallott magáénak. A pornófüggőséget komoly problémának látja, az iparban pedig úgy látja, sok tragikus dolog történik, mert a szakmabéli ismerősei közül többen is öngyilkosok lettek vagy túladagolták magukat. Tanzer egy éve még férfijogi aktivistaként hallatott magáról.

Pornósztárok a pornózás után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top