nlc.hu
Aktuális

Rosszul járt a férfi, aki nőket videózott egy áruház mosdójában

Rosszul járt a férfi, aki nőket videózott egy tatabányai áruház mosdójában

A rendőröknek azt mondta, a kíváncsiság hajtotta.
Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

Rosszul járt a férfi, aki nőket videózott egy áruház mosdójában, ugyanis a nők észrevették a tettét, és utána iramodtak, dulakodni kezdtek vele, és a rendőrök megérkezéséig a helyszínen tartották.

Valami illetlen izgalom és kíváncsiság vezette a 34 éves férfit arra, hogy március 8-án délután, pont nőnapon, egy tatabányai áruház női vécéjében megpróbáljon videót készíteni a helyiséget használó nőkről. P. Koppány bement, bezárkózott a középső fülkébe, majd amikor mindkét szomszédos fülkébe érkezett egy-egy nő, akcióba lépett. Az elválasztó fal alatt átnyúlt a telefonjával, és elindította a videót. Talán abban bízott, hogy régi, kicsi, nyomógombos készüléke nem olyan feltűnő. De csalódnia kellett…

Nőnapi meglepetés. 😡 Egy tatai férfi egy illemhelyiségben készített titokban videót nőkről, akik ezt észrevették, és...

Közzétette: Magyar Rendőrség – 2021. április 9., péntek

A férfi szinte azonnal lelepleződött, első áldozata pillanatok alatt észrevette, miben sántikál. Odanyúlt a telefonhoz, megragadta, és ki akarta venni a férfi kezéből, aki viszont nem adta a készüléket. Visszarántotta, és kiugrott a fülkéből, hogy elmeneküljön. Csakhogy a nő, miközben segítségért kiáltott, belekapaszkodott a tettes kabátjába. Ugyancsak a mosdóban tartózkodott egy idősebb asszony, aki a fiatalabb segítségére sietett. Némi huzakodás, lökdösődés kezdődött, azonban a férfi nem tudott kereket oldani – olvasható a rendőrség közleményében.

A férfi beismerte tettét, és azzal védekezett, hogy hajtotta a kíváncsiság.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top