nlc.hu
Aktuális

Megrázó részletek a szegedi kettős gyilkosságról

Szegedi kettős gyilkosság: pár hónapja költözött össze a hidegvérrel megölt fiatal pár

Megrázó részletek derültek ki a szegedi kettős gyilkosságról.
Szegedi kettős gyilkosság

Egyetemista kora óta betegesen és reménytelenül szerelmes volt egykori diáktársnőjébe a szegedi kettős gyilkos, a 28 éves dr. V. Dániel – írja a Blikk.

A fiatalember múlt szombaton este vadászpuskával meglőtte a 24 éves nőt, majd megölte annak a párját. Ezt követően megerőszakolta a haldokló nőt, majd hazaszáguldott a lakásába, összekapkodta pár cuccát, és elmenekült Szegedről. A rendőrök a Békés megyei Szanazugban találták meg a holttestét, öngyilkos lett.

A Blikk információi szerint a fiatal pár – Eliza Zoé és Tamás – néhány hónapja költözött első közös otthonukba. Mostanában lett volna az ideje, hogy a lányt bemutassa a családjának a fiú. Fogalmuk sem volt arról. hogy a lány beteges rajongója, a gyógyszerészként dolgozó V. Dániel is ugyanabban a házban bérelt lakást.

V. Dánielek volt egy saját lakása, az albérlet csak arra kellett neki, hogy onnan figyelje a lányt, akibe már egyetemista korában reménytelenül szerelmes volt.

A férfi egyébként pár hete szerezte meg a vadászpuskára érvényes fegyvertartási engedélyt, valószínűleg azért, hogy leszámoljon a lánnyal és annak párjával.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top